Join the forum, it's quick and easy

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

My diary :: take a peek

Stran 1 od 3 1, 2, 3  Next

Go down

My diary :: take a peek Empty My diary :: take a peek

Objavlja by Moiichie.★ Sob Jun 07, 2008 4:05 pm

**My Diary.

>>07.06.2008.
My diary :: take a peek Deardiary
...

Nazadnje urejal/a Moiichie. Tor Nov 04, 2008 10:38 pm; skupaj popravljeno 11 krat
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female
Število prispevkov : 3262
Kraj : Ljubljana.
Rojstni dan : 8.5.1993
Horoskop : Bik.
Registration date : 09/05/2008

http://gossip-blog.sosblog.com/

Nazaj na vrh Go down

My diary :: take a peek Empty Re: My diary :: take a peek

Objavlja by Moiichie.★ Tor Jul 08, 2008 2:57 pm

8.7.2008.
Ljubo doma kdor ga ima! love
Včeraj sem se vrnila iz morja, natančneje iz Portoroža. Seveda je bilo tam super a se je domov vseeno lepo vrniti.
V Portorož sem se odpravila z vlakom in ugotovila, da so vlaki v bistvu zakon. Very Happy Imaš svojo majhno kabinco, ki jo lahko zapreš in sam uživaš v njej. Pa še lep razgled. Tako, da sem se odločila, da od sedaj naprej naokoli potujem le še z vlakom.
V Portorožu je bilo vroče a sem se osvežila z namakanjem v prijetno-mokri vodi. Na plaži sem preživljala polovico popoldneva, zvečer pa sem odšla v mesto po štantih, ob obali...
No, zdaj sem pa doma. Smile Veselo visim na compu, ker sem bila zdaj en teden brez njega. Surprised
Sicer imam še kar veliko dela. Jutri moram v mestno knjižnico, veliko revij imam za prebrat, zalit kaktuse in najpomembnejše, pospravit mizo, ki je v razsulu. Ampak sej mam prib. 10 dni časa in bom že kako. Važno, da sem doma, v svoji udooooobni postelji, svoji sobici... love love love Danes vidim prijateljico, ki sm jo ful pogrešala happy Pol grem mal v šoping naokoli...kmal bojo popusti. Navaaaaali smile smile
Tko, da...to je to. Se slišimo...=*
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Čet Jul 10, 2008 11:10 pm

10.7.2oo8
[color=mediumvioletred] Včeri sem prespala pri frendici. Spat sva šle ob 3.00 zjutri in ustale že ob 09.30 Halooo??!!??
Jst sm še tkooo hotla spat sam ona ne. Kok sm bla jezna, zaspana pa še bl. Okol 12h sm odšla domou in tipkala po compu, šla z mt v trgovino, brala revijo in lizala lizike. Uglavnm skos sm mela neki u gobcu. smile Žalostno vem.
Potem sva se z mt z bicikli odpelale v Fuđine do frendice pa njene mtke kjer smo pil Sangrio še tisto iz Španije k smo bli skp tm pa smo jo kupil. Mmmmm.Yummmmii. love
Ob 20.30 sm domou pršla, prižgala tv, se vsedla na okensko polico in prižgala cigareto. Zdej sem pa tukile. Comp.
Jutr pa že ob 05.00 zjutri ustat in na morje. Jeeeee happy
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Sob Jul 12, 2008 7:20 pm

12.7.2008.
Dans se pa moje jutro ni začelo tko kot ponavadi. lol No, vsala ob 12ih ampak sm mela še frendico
zravn. Neki cajta sva še poležavale in buljile v Tivi, pol naju je pa mt na kusiu poklicala.
Pol sm jo šla pospremt na postajo, kjer sm še z zares veeelik kruha race in golobe nahranla, pol je njen bus pršu je odšla, jst pa dam
na comp. Fotr pršu neki tečn biu, pol še mt. Sm sprobala tisto Barcaffe novo ledeno oz. kao brr kavo in morm rečt, da je fuuul dobra.
love
No, da še učerajšnji dan malce opišm.
Zz dvema frendicama smo se z vlakom ob 06.ih zjutri odpravle v Portorož. Z vlakom do Kopra pol pa z Taxijm do Portoroža.
Na vlaku bli seveda smehi kot vedno, ko smo me 3 skp. Neki cajta smo se režale, gledale skoz okno, hodile po vlaku in strašile folk čeprou se je bolj smeju kt usrou, na konc pa spale.^^
Najprej smo šle v Mercator po Coca-colo, da smo jo zmešale z rdečimo vinom k smo ga mele s sabo. Yuuuummmi. Rdeč vin+coca. love:
Pol smo pešačle do plaže k ni bla za plačat. Tm smo se udobno namestle u senčki, frendica 1 je zaspala [finooooća] z drugo sve šle pa tkoj u vodico. Plavale sva reeees dalč stran, ene tipčke opazvale pa se glupo režale smile zaplavale do enga pomola in tm gor sedele.
Voda je bla pa res prijetno topla. happy
Pol sve se pa budaLe šle kr ub 1h sončt ne. Zelo pametno kajne? smile Sončle sve se, pol spet mal namočle v vodo spet sončt, itd...itd..
Una finoćka se je zbudla ampak ni šla v vodo. Grrr. Ona je šla pol do tipa in naju zapustila. Midve sva šle pa nazaj spile pol vina po slamci, drugo polovico zlile v drugo stekleničko, pol se šle pa kopat. Mal sva se režale love Pa usi starci so naju čudn gledal. Mrš.
En je clo reku naj uno brcnm. Wtf O.o Mja, enga starčka sva prašala kje je tuš. " Ja za Tuš nwem mate pa Mercator tm" :lool: Budalo, pa ne trgovino, tuš tuš, "Aja. Hohoho [un njihov smeh] ja to pa kr plavite tlele do njega[pa kaže z roko] Ja da naum res plavala no :lool:
Pol sva se na srečo ush končn spravle iz plaže, ker je najin prjatu k je biu tud u Portorožu že ene 100x klicu nej prideve do njegove bande tm..in res...se končno odprave na drugo plažo do njih, tm se usedeve za mizco k njim. Usi že mal naliti od piva ne, logo tipi pa pivo, mal smo se spoznal, sami 17-letniki ×D ampak en je biu pa clo hud. smile Tak suh z mišicami pa viiisok ampk blond laske. Hot
Pol so naju šli sveda tunkat u morje ne...logično za tipe. 1 uro so naju tunkal in jst sm že kooomi dihala. Pol se spomneve, da bi blo dobr vedt kok je cajt, ker bi mogle bit ob 7h na busni zmenjene z frendo, ker nebi blo fajn če bi vlak zamudle, mogle smo pa še z busom do Kopra. In gremo vn se uleževe vse utrujene na pomool spet pridejo uni, dva me dvigneta pa uno kao "1...2...3..." ampak me nista vrgla. En me je pol vrgu [ta lep.] love pa še en smotan me je v vodo zabrisu ampak jst tud njega. No pol smo KONČNO šli iz vode, uni še vedn mal naliti, gremo pod mrrrzu tuš (brrr) se prhamo like 20minut, Kris (frend) skos "Kurba/pizda je mrzla, a ne da je mrzla, kurba je mrzla, a ne da je mrzla..." :lool: :lool: Pol sprhane hodve do brisač naju z mivko en umaže. Grrr. Spet pod tuš. Tko, da ja je trajal tole tušanje. Pol smo par ćikov skadil, enmu sm mogla brisačo džat, da se je preobleku, ritko vidla, rawr smile :lool: :lool:
Prepričval so ns, da ostanemo tuki in gremo na uno fešto u Kopr, in mid2 bi raaade vole ostale pa mtke ne...
No pol smo se končn spokale na busno. Tm smo se dubil z frendo pa njenim tipom in šli na bus in v Kopru na vlak.
Z frendico sva ugotovile, da je Slovenija u bistvu fuuuul lepa. love love love K sve gledale skoz okno (kok je fajn gledat k se pelš.) in je blo res lepo. Priporočam!

To je to.
Se tipkamo. happy
[/i]
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Ned Jul 13, 2008 4:41 pm

13.07.2008

Aaaaa.
Zdle tko gledam v Mobić in čakam na SMS od enga tipa in v tistm trenutku ga dobim.
V tistm trenutku, ko sm gledala v mobić kdaj bom dobila SMS oz. če sm preslišala in zapipka.
Wiii. Čudež? Laughing
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Ned Jul 13, 2008 10:44 pm

13.07.2008

Čist navadn po*fukan dan je spet za mano. Kr tečejo in tečejo tile dnevi...ne morš, da vrjamš. czary
Zjutri me je zbudila kr Mt pa je nism nč prosila. Kr udrla je notr in prbila, da je zajtrk na mizi. Umm...Wat Da Fak.??!!?? zzz
Dobr...ker sm bla že zbujena in tko že lajk loooong time nism jedla zajtrka, sm odpujskala v kuhno.
Pol semizdi, da sm bLa na kompu. Smile
Potlej smo se odpravl v Supernovo. Vsi trije člani, nauš vrjeu! Dons smo sam gledal, jutr grem pa po par stvari, pa fotru sm mogla "kul" kopalke najdt. Une k se zdej nosjo, pač hlače. In sm mu pokazala pač une moderne in se je kr neki razpizdiu, da on tega nau nosu, in pol sm dojela, da rab ene za pač 50-letnika in bla bla...on je men delu bruke...jst sm njemu delala bruke. blablabla blablabla
Doma sm bla spet prpopana na računalnik. [gdaj p nism.? hihi ] počas je bLo kusiu in k sm rekLa. "Ja a nista žrla zajtrka.?" se je fotr čist razpizdu in kr neki...torej smo mogl jest kusiu. fuuj Mjaa..to je sledil ja. Very Happy
Pol sm šla z mtko mau z bajkom naukol...sam je tko počas furala, da so mi skor žiuci se razpočl in sm se drla naokol. (uups... Embarassed )
Jah...ko men dojadi mi dojadi. ( Sam da je to like...usak dan.? ) In pol sm duma gledala kao en film, zdej sm pa na compu in že slišm piskajoče opozarjanje na mobiću. ->> SMS. In pi**sda matrna že ene 5x je pozvonil. Spet moji žiiiiiivci... Mad Mad

Luv ju. love
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Tor Jul 15, 2008 12:13 am

14.07.2008
In že spet konec enga dneva. Tako kot vedno...vsaki dan ista pesem. Tralalalala...Učasih mi rata že prav dougcajt v svojem lajfu. čakam
Ampak...ne bom pisala svojih depresivnih misli čeprav bi bLo tud to kr fajn spravt vn ampak se bom zadržala (:
Vstala sem ob 12.03 , starca sta šla v Špar tko, da sm bla sama doma. Tv afkorz and ćik pavza and Comp.
Pol sta [prehitr] dam pršla in smo šli v BTC pa Suprnovo pogledal po razprodajah, ampak nism našla nč pamtnga pa še z mojo mtko je bl težko hodt ukoL in bom šLa rajš sama drugič. Question Question
Pol sm bla doma...spet ista pesem...>> Tv >> Comp >> Telefon. Pol sm šla zdle z fotrom na črpalko, reku mi je, da sm šla zto z njim, ker ga peče vest, ker se spomne, ko sm bla enkrat mejhna, pa sva bla na črpalki in sm ga prosla, da mi eno stvar kup, mi je ni hotu in zdej ga je vest pekla, zato je reku naj si zrd tega, da si bo olajšu vest Laughing kupm kar si poželim. V črpalki ?? skrivnost
Whatewa...kupla sm si revijo Cosmopolitan.^^
Pol zdle sm duma mau spakirala, trenutno mam pa odmor od pakiranja. Laughing
Jutr pa že gremo. Crying or Very sad I'll miss u.

Stay sweet everyone. kiss
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Pon Jul 21, 2008 12:05 pm

I'm Back.!
that's all i can say...
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Pon Jul 21, 2008 6:25 pm

21.07.2008.

So...I'm back.! Finally.! happy
Dobr...sej sm se mela fajn. Bla sm z starši ampak na Hrvaškm in jst ful ne maram Hrvaške.
Pač tko...ni mi ušeč ne ona ne folk v njej. Ampak useen, dobr smo si gnezdo v prkolci nardil, velik sm plavala [in ugotovila kooook kalorij gre s plavanjem.] Škoda edin k ni blo vroče.
Pa pogrešala sm mojga mucija.
No, dons sm drugi dan doma.^^ Ljubo doma kdor ga ima.! love: Drži forever.
Dans zjutri sm mogla vstat že ob 9ih, mislim, halo.??!! Mela sm namreč sestank za delo oz. službo. [Waaa, kok se dobr sliš.] Use smo se zmenl, use razložu, delo mi je ušeč, plača tud, supr dupr. smile Začnem u pondelk na fakulteti oz. pred, Filozofski bom promovirala eno revijo in ja...ta teden bom še uživala, ker bom vs nasledn tedn mogla ustajat zlooooo fukin zgodi. Edin to mi NI ušeč. Crying or Very sad
Aja...pol po sestanku smo šli z starci v mesto, kjer sm šla zrihtat napotnico v e-študentski servis, pol sve z mt našo družino prjaule v agenciji Palma za en izlet v vodni park-Italija, pol sve šle v Maxija po en seeeexy rdeč kovčk. In pol k sm hodila iz trgovine in ga važno vlekla za sabo sm se delala, da sm stevardesa. Laughing Pol smo se zapelal še do supernove, fotr je šou v Leclerk midve z mt pa v Supernovo u šoping. Po vsem tem pa sve šle jest v Kitajsko restavracijo. O Maj Gad.! Zakooooooooon.! Noro okusna hrana, seksi use. Hudi kitajčki.^^ Hud njigov naglas pa režiš se k nč ne štekajo skor pa govort ne znajo. Laughing
Oprostim jim. Smile Ful je dobr k se una hrana na čistih malih cortkanih krožničkih pelje use naokol in lohk si zbereš kar hočš kadarkol. Pa čist mali obroki so pa palčke.^^ Na srečo znam s palčkami. smile Uglavnm čist sm navdušena. Sam pol na konc k plačaš si mau presenečn ne. ×D 10€ na osebo, ni važn kok in kaj poješ. Dobr sam glede na to kok mali so obroki O_o Pa recimo če je 5 oseb pol plačaš 50€ Wtf.? Mja, whatewa, pač chinese. Ampak useen Priporočam.! Aja jedla sm pa take kitajske rezance [noro okusni.] pa sladico tako sezamovo kroglo notr pa neki nwm kaj, pa ocvrto kroglo, na zuni ma un trd sladkor notr pa pečena banana. Mmmmmmmm. love: Pol še njiihov riž pa neko zelenjavo z sojino omako in neko čudno ampak okusno zelje-solata. Super duper. 1 A. smile
Dost o hrani ker mi je že slabo... :bljek:
Važn, da sm se dons spraula mau mizico pospraulat. In mau mi je CLO uspel. Jeeee. :yey:
Tko, da zdej samo še drug del mize.
Zdele grem mau z mtko slike urejat pol Tv, pa spet pridm na comp.^^

That's it.

Love ju. ::lovee::

P.S.
Čiki mi sploh ne dišijo več tok. Pa zmanjšala sm.^^ Hip hip hura zame.!
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Čet Jul 24, 2008 2:39 am

23.07.2008.

Heeellou.
Pa je šou še en dan mim.^^ Tile dnevi pa švigajo kot bi mignu ei. To gre prehitr.! Wou. Oo.
Uglavnm...zjutri sm bla zbujena [spet.] ob pol 1h, spat sm šla učer pa ub 3h tko, da računi, rabm 10 ur spanca in moji niso mogl počakat še pou ure do 1h, da bi blo točn 10ur. Mogoč pol neb bla zaspana ne... Question dc
Whatewa. Na hitr sm spakirala mojo torbico, se uredila pa dala pesmi na I-pod. Pol smo se odpelal na Dulensko kjer mam sorodnike. No, tm mam zdej vsaj kej za delat k je sestrična rodila. 6 mesečn dojenčk.^^ Wiii, kok je že luškana tmala ei. Pa u bistvu ne maram frocou. Jih ne nameravam met, če pa ŽE, jih bom pa posvojila in sicer črnčka. U bistvu punčko in fantka. Punčka bo pa belka.^^
No, vrnmo se k dnevu. U bistvu smo se usi ceu cajt ukvarjal z tmalo, se režal k je dajala u usta moje prste [fuuuuuuuuuuuuuuuuj.] in tko...Preden smo šli me je stric še povabu na en cvičk al kva, tko, da ja...če mam že priložnost. smile Sm šla in spila en kozarc, rdečga, dobra.!! Pol smo pa končn šli. Pa tooooooooooooook je biu mrz. Brrrrr. *ledenakocka.*
Mja pol pa duma ne...najprj sm afkors comp prečekirala pol sm pa mtki priznala, da bruham. Ona je mislla, da sm sam parkrat, ampk me je obiuous narobe razumela in sm ji pojasnla in povedala SKOR use. Hja, tko, da zdej gre jutr do moje zdravnice in je rekla, da pač rabm pomoč. *Speechles.* broken

Thats it. love: love:
Be kind.!
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Pet Jul 25, 2008 4:38 pm

25.07.08.

Ahja...lajf je učasih res...dolgočasen?
Učeri sta šla starca k zdravniku zrd mene, se posvetvala z zdravnico bla bla...Tko, da smo dons šli na Rašico tm
nekam u pi*zdo matrno, in se je mtka zmenla, da mormo it na skupni pogovor pol bomo pa vidl. Fotr je reku, da ga to ubija
in je prou čudn. :( Mah use je čudn. Jst sm čudna. Nwm kaj mi je. Zakaj sm sploh začela s tem? strah
Zdej mi je po eni strani žou, po drugi pa ne, kr sm usaj shujšala.
Zdej grem še pogledat k zdravniku če je notr s telesom oz. celicami use uredu, pa zdravila dobim. [wtf.????? Kt, da sm tok bouna jebote.]
Nwm no...no comment.! Question
Bomo vidl kaj bo. Vem, da delam narobe ampak enostavno se ne morm zadržat. Ne morm.
Sm pa dons vidla, k smo bli tm gor, tko lepo naravo. Use naokol hribi, gozd, zadi neki kmetij, svež zrk, sončk...wau.
Tok cajta me ni blo tkole u naravi al pa u gozdu, da sm prou začutla kok mi je to manjkal. Zdej bi prou tkoj šla za kašn tedn km na kmetijo al pa u hribe km.^^

Zdej grem mau rolat, bom lepo pokurla kalorije kusila...Smile
Pol se pa pridružm ostalim na forumu.^^

...nobody understands me. broken

xoxo, Moiichie.

Edit:
Tale fooootiiić. Aaaaaaa love
My diary :: take a peek Digic
Hočm ga hočm ga! love
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Sob Jul 26, 2008 11:17 pm

26.07.2008.

Me again.
Ful sm se neki navdušla nad telimle dnevnikom. Hitr, brez, da bi me roke bolele natipkam dan in to je to. Supr.^^ Pa še smeeeške mam. love
Uglavnm. Spala sm do pol 1h, nakar me je mtka zbudila in poklicala h kosilu. Mja...-.-
Pol sm šla mau komp prečekirat, moj obred vsakodnevni, pol sta se pa starca sprdnla, da bi šli km vn. Najprej sm se s frendo mislla neki zment sam se pol nisve, nisve vedle kam bi šle Laughing
bruke vem, no in pol smo šli z starci...ne boste vrjel kam. U ZOO. Laughing Ja.! Živalski vrt.^^
In...blo je faaajn. Tiiiste živaaalce. Lev je tko rjovel. love: Čist od blizu sm ga prvič u lajfu vidla. He is gorđz. love: love: Vsa ta njegova veličina...sam je meu tok sad učke.. :jokc: Kero mučenje je ta ZOO pi*zda ej. Prou ukinla bi ga.! Dobr, enim živalcam je mogoč dobr sam unim ptičkom, papigam v unih malih kletkah, da ne morjo letat pa levinji pa levu, tigru tko MALI prostor nardijo. Prasci eni po*fukani. Bi jih jst mau zaprla u en prostor bomo vidl. Te živali rabjo velk prostor, rabjo tek ne pa sam poležavanje pa hrano. Uglavnm...smiljo se mi fuul. /= K pa pogledaš naokol pa vidš otročke čist navdušene. Hja, zdej ste navdušeni pol k boste pa zvedl resnico kako to je pa naute več i guess... hm...
Božala sm kozice pa piiiščančke.^^
Pa u ZOO majo zdej usak petk prenočitev v ZOO-ju v šotoru in tuširajo slona, ljudje so navzoči pri hranjenju živali, sami si skuhajo neki na ognju..zanimivo se sliš in prou morm it. smile Sm bla pa toook utrujena, da sm prou komi čakala, da se usedm u avto. Zadne cajte sm tok utrujena hitr. :animesweat: Učasih sm prou utrujena od življenja. Učasih se mi sploh [za trenutek] ne, da več živet. o.O Nwm kaj mi je...
Doma smo pol usi vključno z mojim mačkom pr fotru u naročju, gledal Curly Sue. Eden izmed mojih najljubših filmou. Prvič sm ga gledala k sm bla še čist mejhna punčka.^^ In mi je biu že tkrt ušeč. Pa ta tmala je tok faca. Laughing Pol se je pa fotr sred filma spomnu, da bi žru pico. W T F ? Ampak ne navadno pico ampak MOJO pico. Hmm ja...kaj čm druzga kot nardit mu jo. Zdej jo pa žre tm...jst jo pa ne smem. Crying or Very sad Forget it. Calories... :bljek:
Mtka se je sprdnla, da morm zdej pisat dnevnik kaj sm pojedla usak dan in kokrat sm šla bruhat. Po resnici. Laughing No sej...mtke.^^
Kaj naj še poveeem.? Aja...mja, učer sva se z enim tipom [K.] dopisvala po SMSih in mi je reku, da sm bla zadnč na morju res fuul cute, jst njemu, da ma hud body bla bla in je pršu na idejo, da bi šla kdaj u kino. Je pa tko like iz Kranja. Laughing But šur, why not.?
Zdej me čaka še telovadba pol pa komp naprej.^^

Uživite pa pejte kej u ZOO pogledat.^^

xoxo, you know u love me, Moiichie. Laughing [ker bitčy stauk. Pobrala sm ga iz knjige- Opravljivka.]
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Pon Jul 28, 2008 1:24 am

Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Ned Avg 03, 2008 6:00 pm

3.8.2008.

Ohja...že kr Avgust je. Pa sej ne morš vrjet.! Ne morš no.! Zakaj gre to tok hitr? Zakaj grejo stvari, ki nam niso dolgočasne, nasprotno, uživamo v njih tok hitr mimo? Ko pa se dolgočasimo in nam je bedno pa se vse tako vleče. Kdor si je tale "krog" zmislu se je zlo zmotu.
Mogl bi bit ravno obratno.
Ampak nč ne mormo. Lohk pa nardimo, da se čim manj dolgočasmo in uživamo življenje oz. vsak dan kokr se da. Kokr se da ga čim boljš izkoristmo. Nardimo kej zase, polenarmo, se dobimo z frendi s katerimi se že doug nismo dobil, loudamo musko, iz videoteke pogledamo kakšen film, enkrat za spremembo prebermo kakšno zanimivo knjigo...v glavnem veeelik veeelik stvari je samo mau se je treba zamislt.
Življenje je prekratko.
Donz sm se zbudila predčasno, ker sta se starca took drla drug na druzga da ja... :( It hurts.
Pol sm pa u bistvu "skakala" iz enga stola na druzga, iz une postle na to. Ohja. Nč ni blo za delat. Zuni pa tak lep sončk.
Ampak učasih sm enostanvo preveč lena in me niti tak lep sončk vn ne sprau. Al pa se mi zgodi tko kot dans, da se mi je ful dal nekam it pol pa frendica zajebe tkorekoč. Hotla sm u kino pa se neki zvija, pa ta film je prepozn pa un...ma pejt pol u k****.
Mam frendico k ji starci use pustijo, žura pa zmer se ji km da IN mam frendico k ji starci skor nč ne pustijo pa nč se ji ne da, nikamor žurat , nikamor u kino...Ohja. Sucks.
Tko, da zdej sm tuki. ^^ in se režim mačku k je fotru dol iz stola potegnu srajco in se lepo ulegu nanjo. Sej bi blo vse kul če je nebi še raztrgu. Hahahahha. Uups.?
Ampak vsekakor bom mela neki od tega dneva.! Zvečer ob 8h sm frendico povabla na pijačko in to v Cacaota. Wiii. Ful je lepo tm sploh zvečer. Usedeš se lepo na udobn zic ob Lublanci, svečka, dobr menu pol si pa še čik pržgeš, družbo maš kaj je lahko bolš?
Sam morm useen zdej še čakat do tkrt. dc dc Haha dons sm pa tokrat zazehala. Ojoj.
Pa z starci smo mel doug razgovor. žvižgač In smo se kao use pogovoril in bla bla...
In ja...komi sm si priznala ampak važn, da sm si. Prehranjevalne motnje mam ja in hočm jih ozdravt, ker nočm ceu lajf usak dan bruhat. Nočm bit u bolnci, nočm umret čeprou me učasih "perfect body " in " bruhanje" enostavno prevzameta in se požvižgam na use bolezni, smrt, na use...Tko, da res upam, da se bo kmal use to končal in, da bom spet srečna in brezksrbna.

Uživiite še v zadnjem mescu počitnic. [kok mi je to grd stavk. Evil or Very Mad ]

xoxo cute
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Čet Avg 07, 2008 2:36 am

6./7. Avgust. 2008

... zjutri sm vstala, tokrat ob 9ih, ker me je zbudu sms. No, sej me nebi če si nebi včeri naštimala pesmi za SMS. C(:
Tko, da pol direkt na ćik + kavico, Tv, komp...pol sm se pa počas že začela rihtat, ker sm mogla bit ob 12h prpravlena, da gremo z starci na Rakitno - pogovor z psihologinjo za motnje hranjenja.
Zrihtala sm se in use, vmes še poklicala fotra, ker mi je skriu tehtnco, da mi pove kje je, in mi ni hotu, češ, nauš je najdla. HA!
I did it. C: V njegovi omari je bla. Anyway, stehtala sm se in presrečna ugotovila, da mam 48,6 kg, kar je neki dobrga.^^ [zame...]
Torej pol me je pa fotr klicu in mi povedu kje je, ampk sm jo itk že našla.^^ Too late daddy.
Ob 12h me je pobrou in skup smo se podal na pot, bogu za hrbtom. [Rakitna je res bogu za hrbtom nekje v PM.] Ful sm se čudn počutla na poti tja in skos "Pi*zda, a lohk crknm no?" Nwm, ful mi je blo bed. Bed se mi je pogovarjat pred starci. Uglavnm, tm smo dooug čakal predn je una budala pršla po ns. Mtka ji je razlagal kako je do tega pršlo bla bla...jst sm mela čizt mrzle roke. [Brrr. posledica tega, ker nism nč jedla.] pol sm bla mau sama z njo, sm ji use povedala [skor use.], pol sta še starca šla not, sm spet čakala u čakalnci in sta bla ena weirdo froca tm. vsa čast Kr neki sta se igrala pošto al sj nevem kwa, uglavnm prou režala sm se jima. haha haha
Mja, I don't wanna have kids. XD Not for me.
Pol smo se končno zmrdal iz tm in šli dam, mudil se mi je pa tko zato, ker je pršla moja BF iz morja, sicer sam za en dan tok, da se vidmo, sm hitela k njej. Dubil smo se še z enim frendom na igrišču in bli tm skup. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. <3333
Pol je pršu še en "tamau" k on men kao "tmala" -.- Marš. A dve leti mlaj od mene. Hhh. Zezal so me in mi skoz modrc dol neki pa majco, da so se mi skor joške pokazale. In šlo mi je na kurac čeprou sm to pr BF že navajena ampk dobr. Ve, da nimam nč u modrcu, nočm, da to vidta še una2. Osa...Hellou.?? [bi rekla Mia. hahahahahah.] No My property.
Pol je mogla it. :( :( :( :( Smo jo pospreml pol šli pa še sami mal naokol. Pol me mt kliče, da morm dam, ker je kusiu ready. [-.-] in sm pičila dam in tm požrla solato, makaronou res nism mogla. XD Pol pa sm šla spet vn, tokrat z drugo frendico v centr, kjer sve blodle in se režale ter zajebavale kot vedno [bl drug folk ampk dobr..]. Ob 9h me je z njenim tipom pospremla na bus.^^
Medtem sm poklicala kolegico k je že 1 mesc nism vidla in mi je lih poslala sms nujno, sva se slišale in me je povabla k seb. "Zakaj pa ne? Starca sta itak do 11h na trnfestu.^^ Nč nimam za počet." in grem do nje pač, po uni temaaaaačni ulci. Beeed. Pokličm M, da se zmenve za jutr k se tud morve vidt. love , pol pokličm še A, da se mal pogovarjam z njo, ker me je blo strah, pol pokličm še BF...pol pa pridm že do P. Pokličm jo pred bajto, greve na ćik, pride še njen tip. [huuud mudel. Končn en normaln.] Opazm, da se je kot je rekla, res fuuul spremenila na bolš. No more balkanska finoća. Bravo.! Je ugotovila, da je balkan eno navadno sranje. =] Sva se zmenle za kavico kšno jutro.^^ Pol sm šla počas dam, spet poklicala N, da sm se z njenim tipom mau pogovarjala in mu rekla, da sam nej kej proba ji narest. hhh
In tko sm zdej duma.^^

Lou ju. <33
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Pet Avg 08, 2008 3:05 pm

8.Avgust.2008.

...
Zmatrana sm za crknt. buum
Učer ponoč se mi je vrtel tko, da sm bla budna do 3h zjutri sm pa že ob pol8h ustala. Jeeeej. vsa čast Z mtko sva se odpraule na
pediatrično kliniko, da me pregledajo. XD In ja...tm se je una [fuuuuuuul prjazna] zdravnica neki z mano pogovarjala, me sprašvala neki, stehtala, zmerla srce, zmerla mene, me pretipala pol sm mogla pa kri dt. Oh no! 7 flašk. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :( shut up
In afkors men rata noro slabo, me hitr dajo v ležeč položaj ampk nč bolš, jst padm skup. Četrtič u lajfu. Umes sm neki sanjala oz. razmišljala pol pa kr naenkrat odprem oči pa vidm ene face. Kwaaaaaaaaaaaaaa????!??!?!?! Sploh mi ni blo nč jasn, kdo so, kje sm, kaj je blo...pa še povedal mi niso tko, da sm se pol spomnla. czary czary Hja...pol mi je un sexy zdravnik kooončn dou uno kurčevo iglo vn, posedl so me na invalidski vozičk [Wtf.???????] in me odpelal v eno sobo na postlo. Prosla sm še za kozarc vode in pol je mtka pršla.
Neki cajta sm bla tm pol sm pa hitr vn spizdila. I don't like it.
Zdej čakam, da sporočijo kako je glede mojih izvidov in sprejema v bolnico. :( Life sux. Ker če bruhaš ti kao začne primankotav kalija v želodčni kislini in so mel primer 13-letnice k je zrd tega ji srce odpovedu. Holly shit. O_o

Uglavnm ja...jutr gremo na enodnevni izlet z starci z eno agencijo. [ne da se mi.]
Ful sm zmatrana.
Dž je nehu padat. /= Prasc.
In mt zdej že teži, da greve vn. Pa jaaaaao no ženska.!? Umir se mau pi*zda.

Hhh.

Uživite. kiss kiss
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Ned Avg 10, 2008 7:27 pm

10.Avgust. 2008.

Dan. love
I'm back.
Back from enodnevnega izleta v Italijo v MovieLand & AquaParadise. [Bliz Gardalenda.]
Folk...tm je tok hudo. smile Torej...zakaj?
Ob 6h smo mel odhod z avtobusom, tja smo pršl pa okol 10h zjutri. Najprej smo šli v MovieLand. To je tako še kr velko "območje" z raznimi adrenalinskimi igrali, dvoranami, restavracijami...
V eni izmed dvoran - Magic Movie, smo si ogledal kako v filmih recimo nardijo, da igralci letijo, da jim kri teče...
Kako nardijo, da jim teče kri?
Imajo tak nož in, ko se dva "tepeta", en nož na rahlo podrgne po nasprotnikovi koži in iz noža steče "kri." Iz noža visi še en tak mehurčk v katerem je taka tekočina, ki izgleda kot kri samo, da se potem skrije. Zanimivo ne?
No pol so se po ulicah sprehajale razne osebe npr: Power Pup Girl, Cruella, Lara Croft, Rocky, Captain Jack...ej prsežm, da so zgledal res kot uni. Aaaaaa. Noro. Dvojniki pač. [=
Pol smo si ogledal High School, kjer so pokazal razne stvari z motorji, skakal iz 24h metrou, kako snemajo razne scene pa tko...
pol sva šla z fotrom na tak Turist tovornjak k gre ful hitr in se trese pa voda šprica, ognj, vetr...hudo.!!
Pol sva šla še na en vlakc k gre po vodi...adreeenalin.<3
Pa po ulcah so postavljeni še razni avti iz filmou. Pol smo se ustavl v restavraciji Zorro kjer smo si ogledal tud predstavo Zorra.
Šla sva tud v scary house. OMG. Okej, u toook strašni hiši pa res še nism bla. Tko te dajo v skupino in hodš v koloni, lih moj fotr je biu prvi jst pa druga, in hodš po hodnikih kjer ni luči pol pa hodš mim sob, v eni je bla ena živa ženska k je kr neki kričala, pol so ble mumije, kri po steni, pol je en jetnik teku prot nami pa kriču, mrtvaki so bli obešeni na steni in si mogu mim njih pa take...pol nakonc je pa iz ene ječe pršu en z motorko smo pa usi vn spizdil.
Laughing Laughing
Take stvari so ble uglavnm, zabavno.^^
Pol smo šli še tja v Aqua Paradise pogledat, tm je pa u bistvu "svet" toboganou pa tega sranja, to mene ne zanima tko, da smo šli pol spet v Movie Land in USE predelal,ker smo mel cajta do 11h zvečer pol smo pa šli. [:

Priporočam. happy

xoxo, kiss
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Sre Avg 13, 2008 6:03 pm

13.8.2008 - Torek.

Hellou.!
...
Ok. Kakšn frend si če pozabš na brzdej svoje bf.? Ja, se sprašujete če sploh kdo to pozab. Ja! Jst sm. In to učer.
Fakof. Napisala sm si u beležko pa nism pogledala not. Pol me frend spomne in mi reče, da mi bo BF jebala mater, jst pa uno, pa sej sm jo mislla zvečer poklicat. Kurac. Če me neb on spomnu...XD AH jao. Ma važn, da sm JO in sm JI čestitala. party Sam je mela uničn brzdej zrd parih stvari zto je bla ful nadrkana. :[ Sam pride jutr u Lublano. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiu. love: love: love: love:

Uglavnm...kaj sm delala učer, da sm bla TOK fuking busy, da sm na njen brzdej pozabla.?
Hja...frendica je pršla k men in sve se doma mau zajebavale pa si natupirale lase. Odštekane pač. love In je šla dam šele ob 8h.
Pol sm bla mau na kompu, ker tist dan sm bla bolj mal in pol me frend kliče če grem lohk vn. Ura je bla 9.00 Ajde grem jst vn. Lih tkrt k hočm vn pride fotr pa en tip zravn njega in jst gledam who the fuck je ta tip zravn, se obujm in pol slišm ime. U pizda. Moj bratranc. Dve let mlajši ampak mudel.! Nism ga prepoznala. Stari večji je od mene pa mutiru je. WTF.? Hhh. No pol sm šla vn, frend mi je dou mobić, da sm BF poklicala in ji čestitala p to, pol sva šla en krog pol pa dam. Sprehod.^^
Pol pridm dam je un bratranc še tm, se mau pogovarjamo, da bi šli skp u London. [ Waaaaaaaaaaa. love love Ja Ja Ja! Prosm.]
Pol sm šla s fotrom njega dam zapelat sva šla še tja gor. Stric mi je dou nalivnik k mu ga je podaru predsednik Hrvatske. O.o Waw.
Zlat podpis njegou ma gor. Anyway...pol sva se u bratrančevi sobi mau pogovarjala, ful sm se narežala pa čist drgač se je zdej z njem pogovarjat. Hudo. [: K sva se dam odpravla je bla pa ura tud 00.30 pizda. Mja...
Parkira fotr, izstopm iz avta in pogledam na mobić k sm ga mela prej na tih. SMS. Sigurn spet K. Mja, on je biu. In kaj je napisu?
Oiila. Soi k pozn pism sam nvem an om naraunost povedou d te mam rt pa d skos nate mislm pa upam, da os mela zle kej cs zame, kino al kr kol k rem u ptk na morje. Mwa.! Jaao. XD Zdej pa nwem...ful je uredu p to, hud body sam žvi 1 uro dalč stran, u Kranju pa niti po videzu mi ni uno ful ušeč sam sej ni use sam videz ali pač? O.o Tko d nwm kua bom. Any advice girls.??

Zdle grem z BF 1 mau rolat, prejle sm 150 trebušnjakov nardila. Jeee. happy happy
Pa mtka mi je prnesla dopolnilne tablete k jih morjo oz. jih usi vegetarjanci jemljejo. In namreč vitamin B12 k je u mesu. Ohja.
Zdej žrem že usaj tri različne vrste tablet. Sucks.

No, to je to. Grem jst zdej.
love: love:
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Ned Avg 17, 2008 1:40 am

16.Avg.2008.

Spet za predragim kompom.^^
1 dan brez njega, 1 dan od doma pa že panic.! [at the disco.]
Mja...anyway.
Učeri me je mtka ob 12h zbudila in se sprdnla, d gremo na Dulenjsk. Wtf.?
Cyooooo kok sm bla jezna.
1. Zbudila me je. I hate that.
2. Da gremo in to prespat mi je povedala 15 minut pred odhodom.
3. Hitela sm.
4. Ni se mi dal. & tečna sm bla.

Celo pot sm bla jezna na mtko. Preklinjala sm use po vrst. Eden od mojih fleshev pač. ne vem
Pol smo pršl tja, gori doli, tm una tmala, edin ona me je nasmejala pol tm [:
No pa sej pol ni blo tok dougcajt kot sm misnla da bo. Je začel dežvat. love Hvala ti bog. Sicr nism hotla toče ampak ja.
Pol sva šle z sestrično u njeno stanovanje dt tmalo spat, smehi bli.
Pol sve se pa pred plazmo ulegle pa si ogledale eno risanko -> A bug's life. D'best risanka. love:
Pol je začela tamala jokat sve jo potolažle in vidš ti njo zaspi kr na trebuhu, glavo zarito v deko pa noge nekak čudn.
K kip. Kr mrdnla je u en položaj pa tko zaspala. Laughing Ne morš.
Pol smo šli spat, pol enkrat.
Zjutri me je pršla mt z tmalo zbudit. -.-
Pol sm pršla dol, mati so že kuhal, smo se najdl [šli pol na WC -.- ] pol so se tm k je nastala veeeelka luža na travi v taki vdolbini voda wnb blatno jezero, s kanujm fural. [uni kmečki froci so kr notr zaplaval. WTF.???] pol smo igral eno igrco kind a monopoly & člouk ne jezi se. -> Holidays. Zakon. [::
Pol smo še Enko mau kartal in odšli na pot. Domou. Smile Smile Smile Smile
In mja...tuki sm zdej. Prej se dubila z BF ble zuni lepo do 11h.
Zdej grem pa tud počas spat, ker že komi gledam pa še jutr morm že ob 10h ustat, ker greve na kavico z BF. Baaaa [:

'ko noč. love
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Čet Avg 21, 2008 12:20 am

20.08.2008.

uFF. Po long cajt tipkam spet.^^ Wiiiiuli.
Folk. Lihkar sm ugotovila, da so sam še 4 dnevi do šooooooooole.
Pa ne me fakat no. Prosm.! Izt pa nimam POJMA kam grem. Pa še balla k nikjer ne poznam nubenga.
Ne no. /= Izt ful nebi ej. Šit.
Okej dost o tem.!!! Fakof.
Uglaunm...u bistvu ni nč nouga.
Zjutri se zbudim, odpujskam k BF, greve vn smo zuni do ene 14.00
Pol letim dam, neki pojem, komp prečekiram na hitro in spet letim vn.^^ Pol zuni fukam tm do 11h.
Tko poteka moj dan. XD
Zdej mi je mela BF še neke frke s policijo zrd fajta, pol smo se zdej z enim kolegom skregale in pridejo njeni kolegi ga razbit.
Ma kva je pa neki pamtn. /:
Tko, da mya...bomo vidl.
UMEK bo tud kmau. Wiiii. Ful mi je bed k sta me dve kolegice prašale če gremo pol pa še BF če bomo šli
in ful nwm s kom nej grem d mi nuben nau zameru. ljol.
Balla. Me mau pere... Smile
Pa zadne cajte je moja hrana čik stari.
Cyo. Morm mau zmanšat.
No sej zdle k bo šola bom mogla...sam ful nwm kakšn je filing učenja. O_____o
Tok doug se že nism učila.
Pa izt sm tko mislla, da sta še 2 tedna a niti 1 tedn ni več. Wtf.? Kr kap me je zdle skor prsežm.
Šiiiiit. Sploh ne morm vrjet. Nism še dojela. Nism.

Torej...nč...grem izt.
Uživite na pooouno še zadne dni. :wiii: :wiii:
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Ned Avg 31, 2008 1:00 am

30.avg.2008

uFF.
Točno 10 dni odkar sm pisala tale forum - net - dnevnik. Mya...le kaj sm počenjala, da nism mela cajta.? Hmm...good question. smile U bistvu če povem po pravic, nism mela cajta sploh za komp. Enostavno sm zjutri ustala, šla k BF, bla zuni, umes skučila mau dam in pol šla spet vn.
En dan sva šle pol z BF tud z vlakom u Koper. Tam mi je predstavla svoje frende, z enim sm se žvalila. [Mja...] Skadil smo itk preveč. smile Pol ukol 8ih zvečer sve se z vlakom odpelale nazaj u Lj. Sva mele svojo kabino, sva asi raztegnle zice in se ulegle. Kt zakonca postl. Wiii. Fajn. Pol je že 2 dan prespala pr men. Sva šle vija takoj spat & sva spale 13 pofukanih ur. love Baaa. Kako nama je pa to uspel.? lol
Uglavnm. pol sm šla pa še parkrat z drugo BF vn, zdej v četrtk smo šli z starci na Koroško na vikend tm v PM v šumo od tete. Tm smo užival & donz nazaj domou pršl.
Ne sej je blo fajn sam čista tema & tišina. Prou srhljivo, resno. Uno k res nč ne vidš, sam šumo okol sebe & lepo zvezdnato nebo in k greš spat čista tišina, da maš pol že kr prisluhe. Buahaha.
No ampak men je I-pod crknu. Na digiću je zmankval baterije. Na mobiću tud. Revije sm že use prebrala. Tko, da ja...vožnja za nazaj domou je bla dolgocajtna. -.-
Zdej sm pa pršla iz Umeka & bom še mal pokonc glede na to, da jutr naum mogla bit več, ker bo nasledn dan šooooooooooooola. OMFG. In to 1. letnik. Aja pa tko zadnč mi sporočijo, da sm sprejeta na Gimn. Moste. Wuuhuu. Zgodni so. Tko, da nism pol vedla a nej grem v Moste k mam tri korake aL nej pustim tm na Šiški. In sm se odLočla kr za Šiško & mislm, da sm prou naredla. Bomo vidl.^^

Užiiiviite. =*

Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Pon Sep 01, 2008 12:54 am

31.avg.2008
Ei čizt neki na hitrco.
Ugl. ljubi moji...
počitnic je konec.
Na žalost.
Za nekatere se začenja "novo obdobje"
za druge se nadaljuje.
Nekateri se veselijo drugi spet ne.
Nekateri smo živčni. [:
Ja.!
I'm nervous & curious.
Ful me firbc matra kako bo.
Kakšni bodo moji novi sošolci.
Bodo kul.?
Kakšn bo razrednik.?
Kakšn bo urnik.?
Ampk komi čakam, da bo konc
da bo use minil d bo že čez.
Mah, komi čakam jesenske počitnce.
hahahaha
Ne resno.
Zto d si že mau ulaufan.
Tko da ja...
konec lenarjenja & poležavanja.
LAJF.
[*zehanje*]

Nočko.=**
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Ned Sep 07, 2008 8:09 pm

7.Sept.2008.

Huh. 1 teden je za mano. [:
Zdej gremo pa naprej.! Upam, da bo ta teden kej bolši...mislm tko...
Z sošolci še ne komuniciramo tko kot bi mogl oz. lohk. Mormo se še spoznt ampak
kaj, ko mam bedne sošolce.? Same piflarke & dve barbike. -.-
Mja...bomo vidl. Važn, da mamo avtomate.^^ pa da grem lohk med odmorom vn.
Sam je pa hitr vikend miniu. Evo, je že nedelja. Sovražm nedelje. Mad
Najbolše so sobote & petki.
Hmm...donz se mi ful ni dal vn tko, da sm sam notr tičala.
Probala sm narest matematično nalogo pa NIMAM POJMA.
Ohja...sej sm vedla da bo tko. Laughing
U tork mam itak inštruktorja.^^
Zdle bom še en film pogledala pol mau brala?
Zjutri pa itak že ob 6h ustat. OMG. Surprised

Jajajja...uživite na pouno.!

xoxo, Moiichie. love

P.S.
Okej. Tko sm na oknu na čik pavzi pa dol ena bakica in se kr tko ustau pa uno prov grdo pljune.
Wtf? Obad. Je mislla, da je noben ne vid. Buahahaha.
Nauk -> Tudi babice pljuvajo oz. znajo biti nevljudne.
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Pon Sep 08, 2008 10:10 pm

8.9.2008.

Khm. "Čakte, mal morm zadihat no.!" to je zabiu moj razrednik oz. prfox za anglo. Laughing Laughing Pol je pa še resno šou vn, na stežaj odprl vrata, na globok zadihu in se vrni. Hahahaha. Wtf.?
Kok smo se mi režal ej. Noro. No sej pr njemu se vedno, ker je [kot je sam rekel.] kolerik & pedr. [po moje.] Tko je hecn ampk strog, da te srt prime. Sam mu gre ful na smeh p se dela neki strozga. Oblečen je pa tud po zadni modi ja, pa zlo dost menja oblačila morm rečt. xD
Tko ceu črn, oprijete črne hlače, da se mu bunka vid. O___o Pol p rimljanske patike. Laughing
Mya.
No, donz u šoli je blo kr kul.
Sošolci sm ugotovila, da so ful uredu. Sošolke pa tko...se še spoznavamo ampk se bl s tipi
štekam so ful ok.^^
Mel smo športno & smo tekl na nekem stadionu. Waaaaaaah.
Pol sm mela pa še trening ob 7h ampak sva se z frendico v zadnjem trenutku premislile in šle v mesto. Very Happy Ful hud trening ja. [:
Tm sve mal naokol hudile & se toooooook narežale. Omg. Stari cajti. Že doug se nisve tok.
Prou fajn sve se mele. Spet seveda folk zajebavale & iz sebe norca delale. Hja pač. smile Eni smo taki.!
-> zdle je moj mačk k men na mizo pršu.^^ Wiiiiiiiiiiiiiiiiii. love In mi neki štura po lončkih za kulije. -.-
Baaa. Jutr spet ub 6h ustt. Ohja. Ampk se navajam. Lepo u miru se u 45 minutah [ smile ] zrihtam & pol grem lepo na busno kjer srečam poznan folk, se pogovarjamo, še enga u miru pržgem in že pride bus. Na njem moja frendica a.k.a [po tanovem] sošolka. Furave se usaj pou ure do Šiške ampk so smehi k je vedn tak čudn folk na busu, da mave kej za delat. [beri - opravljat.] love love
Zdele sm pa šele dam pršla iz "treninga."
Učit se mi ne da.!
Naloge se mi še mn da narest.!
Nč se mi ne da ej. :animesweat: Aveš k sm tooook zmatrana od treninga.^^
Mah, sm rekla, da se bom redno oz. sproti učila. Puff. Mislte da mi uspeva? o.O o.O
Hm ja.
Zdle si morm še delo oz. službo poiskat, tko, da bi sam med vikendom delala, ker morm mau zaslužt. Nujno.! Morm si kupt un digič. love
Pa še čeule rabm po možnosti DCjke. xD Prosmprosmprosm.
Aja, nova beseda -> Obedobedobed. Obedo :hehe:
Nuben ni dojeu vem ja. [:
Uglavnm pundelk je ful kul.
K je prvi dan šole p se ti da bit u šoli.
Pa velik stvari je na tvju. ^^ Awiii.
Tko, da se grem jst zrihtat, prpravt use za jutr pol pa pred Tv. Hohoh.

To za dones. !

Live Life.

Xoxo, Moiichie. love:
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Moiichie.★ Čet Sep 11, 2008 5:06 pm

11.Sep.2008.

Abuu. Smile
Tko sm donz stala na prehodu za pešče in gledala naprej, ko me je prjel za rame & reku "bu" love cute cute love
Uglavnm...ful je lep. Pa ful hudo se oblač. Tko rdečo-rjavo čupco ma, velke-rjave učke pa oblač se skejtrsk. Awiii.
In ne mara unih2 finočk u našm klasu. haha haha
Anyway...zjutri sm mela pred uro tko, da sm se zbudila že ub 05.30 dc ZzzzzzzzZzzzz. Mja...I know...ampak se že navajam na tole.
Uglavnm...hitr sm se zrihtala in to, mami mi je nardila močno kavico pa dala u uno papirnato "skodelco" lyk -> take away coffe."
K je men tok sexy. love: In pol sm odletela dol na busno. Pržgala čik & držala uno kavico u rokah. Use je blo še temno. Waaaaa.
Skor nubenga folka ni blo a na busu je bla spet gužva. :animesweat:
Whatever. Prva ura je bla...špooooooortna. Oooooooooh. In ja...šli smo na Žaka in tm na progi dolgi 670m [neki tazga.] tekl.
Najprej smo pretekl prvi krog. Okej dobr, to še gre. Pol smo se raztegnl in tekl DVA kroga, DVA in to ZAPOREDOMA. zmeden zmeden
Crknjena sm bla. Baaa. Kje je moja kondicija.? XD
Ampak sm ugotovila, da se pol ful bolš počutš k veš, da si neki zase naredu in to. Sam fuuul me noge zdej bulijo & 99% bom mela jutr
"musklfibr." ni fer ni fer
Pol smo mato pisal čist za preverjanje, 1 doug račun & seveda sm ga napačno rešila tko, da sm dubla 0. xD
Wuuhu. Dobr začetk. :pm:
Pol smo mel BEDNO nemo. Ne res je bedna. -.- Tko & tko.
Pr angli smo se itak režal našmu razredniku. haha haha Faca res.!
Slova nam je pa itak odpadla tko, da smo šli že 6. uro dam. Yeeeeeeeeeeeey.
Kusiu je blo itak bedno tko da...hhh...hitr na bus sam če nebi blo tooooooook vroče. čakam čakam
Iin zdej sm duma & pol grem vn.^^
Sam sm pa fuul zmatrana. AMPAK. Važn, da je jutr PETEK. Waaaaaaaaaaaaaaaaah. (L) (L)
Gre kdo na Aleo Mladih pred Koloseja?
Aja pa ugotovila sm, da mam ful mnj cajta za une stare prjatle. /=
Skor ceu dan sm u šoli, 2x na tedn mam trening itak ni cajta, druge dni pa sm doma al pa tle u bližini & enostavno
nimam cajta za druge frende. =[
Učasih se mi pa enostavno ne da. Hmm ja...
Važn, da sm šla zadnč z frendico p njenim frendom po skul u Zvezda park in sve zajebavale tipe iz Vegove k so bli poF-jani.
Buahahaha. A tko same sva Fazanke.^^ Hihi. Ker dobr občutk. loool
Huu. Še 8 dni pa KRST. Surprised Surprised
O mamma mia.! [morte si ogledat tale film.]

"Pomembno."
~ Postala sm odvisna od lizik. [bogi moji zobki.]
~ Odločila sm se, da bom počas nehala kadit, ker je grdo & škoduje. [al pa vsaj ne TOK redno.]
~ Odločila sm se, da dam še par kg dol.
~ Da bom redno telovadla & nabrala trebušne mišice.
~ Da bom dala tiskat...[hihi.^^]

Lou ja.
love
Moiichie.★
Moiichie.★
Administrator
Administrator

Female